Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Sok mindenre nyitott

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > uzsli

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Hitelesített felhasználó

uzsli

Erotikaváros tagjává vált: 2021. február 4.,
utoljára belépett: 2022. július 4. 22:53,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Sok mindenre nyitott

Szia, uzsli
vagyok, 44 éves mackós férfi, lakhelyem Magyarország, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Karcag, alternatív tartózkodási helyem Magyarország, Budapest, XI. kerület

Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: uzsli.eropolis.hu
  • Saját blogot vezetek, melynek címe: Titkos vágyak
  • 175 cm magas vagyok
  • súlyom 84 kg
  • rövid fekete hajam van.
  • barna a szemem.
Az igazság az, hogy kezd fogyni a türelmem... Ugyanis olyan viszonyt/kapcsolatot keresek, ahol a józan határokon belül bármi megtörténhet, kifejezetten csak jó értelemben. Tehát olyan viszonyt/kapcsolatot keresek, ahol megélhetem a vágyaim és segíthetek másnak is ugyanebben. Szeretem látni és érezni azt, hogy a másiknak jó, engem ez indít be! Ez nem változott, de annyira sok felesleges kört futottam és olyan kevés eredménnyel (mármint itt), hogy már nincs türelmem a semmihez...

Az előbb leírtakhoz olyan valakit keresek, aki képes az értelmes kommunikációra. Nem olyan társat keresek, akivel az életem osztom meg, hanem egy olyat, akivel a vágyainkat és az ágyunkat. Nem kedvelem az alpári embereket, de azokat sem, akik csak dirigálni, őrjöngeni akarnak és ehhez kell nekik egy közönség.

Amikben benne vagyok:

- találkozó: értelmes, normális emberekkel. Akárki nekem sem jó, de eléggé nyitott vagyok bármire (is), csak beszéljük meg. Én tartom a szavam, elmegyek, meg is lesz amit megbeszélünk, nincs a részemről visszalépés.

- hosszabb kapcsolat, kifejezetten a vágyaink megélésére. Akár megbeszélt számú alkalommal, akár határozatlan ideig, ameddig mindkettőnknek jó. Szeretek adni, lehet rám számítani. Ugyanezt várom visszafele is.

Egyébként én normálisan osztogatom a pontokat. Szívesen elfogadok én is, mert nem szoktam kapni, pedig szerintem érdemelnék :)
Ha úgy alakul, hogy kapok tőled pontokat, nyugodtan jelezd, mert szeretném mindenképpen viszonozni :)
 
Amúgy azt jelöltem be, hogy női partnert keresek, ami igaz. Megtalálom egy nőben a szépet, amit szeretni lehet, ezért elsősorban maradok a női partnernél. 
Ugyanakkor nyitott vagyok férfi vagy egyéb partnerre is. Számomra a másik fél neme nem annyira lényeges, az viszont igen, hogy az emberek értelmesebb és kedvesebb részéhez tartozzon.

Nem hinném azt, hogy túl sok ember jutna el ide az olvasásban, de aki mégis, annak egy kis bónusz: írd meg nekem üzenetben mire vágysz és nagyon komoly esélye van annak, hogy segítek megvalósítani (az első komoly jelentkezőig él az ajánlat).

Mi az amire tőlem lehet számítani?

Először is tudnod kell, hogy nem tartom magam külsőleg szépnek. Elsősorban a testsúlyom, testalkatom miatt (nem, nem törődtem bele, teszek érte, van eredmény, de még olyasmi a testem, amivel nem vagyok kibékülve; de már 14+ kg-ot leadtam). Nem is nagyon szokott a külsőm megfogni embereket, de azért azt észrevettem, hogy bizonyos embereknek valamilyen számomra érthetetlen okból jó vagyok.

Én valóban társ lehetek a vágyaid megvalósításában, mert engem beindít annak a megélése, hogy valakinek jót csinálok. Szeretem a viszonzást is megélni, de imádom azt, amikor miattam jó másnak.

Megbízható vagyok, tartom az ígéretem. Nem ijedek meg, nem lépek vissza, tehát amit megbeszélünk az úgy is fog történni (illetve közösen módosíthatjuk, mert általában a velem töltött időben az eddigi partnereim szerint felébredt a szexualitásuk).

Diszkrét és empatikus vagyok, nem mellesleg az is maradok. Gondolom van olyan még a világon, akinek ez értékes.

Érdekelnek a vágyaid! Nem tudom mennyire élted meg eddig azt, hogy létezik egy ember, aki valóban érdeklődik az iránt, amire vágysz? Találkoztál már olyannal, aki szeretné akár az eddigi legtitkoltabb vágyaid is megvalósítani? Ha normális vagy és az is tudsz maradni - akkor a személyemben lehet egy ilyen partnered. 

Ahogy írtam is, kezd fogyni a türelmem. Sajnos egyre több rossz élményhez jutottam itt az elmúlt időkben... Ez amolyan utolsó próbálkozás itt, de még reménykedem.


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3630BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba110110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#mostszopnek100Szopass diszkréten
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1720Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba8180Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba63141Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok2110Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3470Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.