Meséim s egyebek
A naplót írjaszilvi
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
25
Számodra látható napló bejegyzés
25
következő
összes bejegyzés
előző
Éva 4. Erotikus történet.......
Sziasztok!

Ismét Éva kalandjait hoztam el Nektek, remélem már vártátok. Az Éva történetek kitaláltak, amelyekben vannak megtörtént elemek, éppúgy, mint vágy, s fantázia, hogy melyik részlet melyik, ennek kitalálását az olvasóra bízom. 

Éva és a Férfi az ágyon pihegtek, majd halkan beszélgetni kezdtek, egymást cirógatva, időnként hosszú forró csókban összeolvadva. Élvezték egymás közelségét, s élvezték azt a forró tüzet, ami a másikból áradt. Sok idő telt így el egymás testmelegében, ebben a meghittségben egészen beesteledett. Mikor Éva javasolta, lassan nem ártana lefürödniük a Férfi szeme megcsillant s Éva popsijára csapva noszogatni kezdte a lányt. 

Éva már a zuhanykabinban volt mire, a férfi is belépett a fürdőszobába, egy darabig gyönyörködött Éva testében, ahogy a párás üvegfalon átsejlett, imádattal nézte, ahogy hajladozik és mosdatja magát. Sokáig nem bírta türtőztetni magát és a lány után lépett. Egyből hátulról átkarolta a lányt és izgalommal töltötte el, ahogyan a tusfürdőtől sikamlós a keze a lány testén kalandozik.

Évának se kellett több, s viszonozta a simogatást a tusfürdőtől síkos keze bekalandozta a férfi testét és a sajátját is egyszerre hamarosan ott álltak a meleg zuhany alatt, mint valami 4 karú lény és már nem lehetett tudni melyiköjük keze hol jár éppen. A férfi élvezettel fedezte fel ismét Éva domborulatait, amit a lány kéjes sóhajokkal hálált meg. Éva sem volt tétlen élvezte a feszes férfitestet, ahogy a keze kalandozott a férfi bőrén, minden porcikáját élvezni akarta. Külön izgalommal töltötte el, ahogyan a férfi minden porcikáját felfedezte, a fenekét simogatta, markolta. 

Soha nem gondolta volna, egy férfi hátsó ennyire izgalmas tud lenni. Nem tudott elszakadni a férfi fenekétől, markolta simogatta majd térdre ereszkedett és finoman harapdálni kezdte, miközben két kezével továbbra is markolászta a férfi hátsóját. A férfi tarkából, halk nyögés tört fel és megtámaszkodott a kezével a csempén úgy élvezte a lány kényeztetését, miközben a meleg víz mosta testét extra izgalmat okozva.

A férfi egyre jobban élvezte, hogy Éva fogai a finoman a fenekét harapdálják. Éva kíváncsian fedezte fel a férfi fenekét és nemcsak harapdálta, hanem csókolgatni és nyalogatni kezdte addig, míg egészen a férfi ánuszáig nem ért. Soha eszébe se jutott a lánynak eddig, hogy bárkit is ott kényeztessen, de ez most izgalommal töltötte el, ahogy hallotta és érezte, hogy a férfinak mennyire tetszik a nyelvének játéka popsiján. Kezével széthúzta, a feneke két partját és a szoros kis gyűrűt kezdte el izgatni a nyelvével, a férfi egyre jobban düllesztette ki a fenekét, hogy a lány minél jobban hozzáférjen. Évát meglepte a heves reakció, de izgatta is nagyon, hogy ezen a különleges helyen ilyen örömet okoz a férfinak, kíváncsian dugta be az ujját a szoros lyukba, a férfi csípője megmozdult erre s élvezte, hogy a lány ujja a popsiját feszíti és mozog benne. A lány kihúzta az ujját majd a férfi lába közt átnyúlva a golyóit kezdte masszírozni finoman, majd a kezével a lüktető farkát vette kezelésbe s élvezte máris milyen kőkemény ismét a féri. 

Éva kis idő múlva megfordította a férfit, ahogy guggolt előtte, a férfi csípője pont az arca elé került.  A férfi zihálva támasztotta a hátát a csempének, mert úgy érezte menten össze esik, ahogy a lány játszik vele. Élvezettel kapta be a férfi golyóit, és szívogatni, szopogatni kezdte a lány, a nyelvével a megfeszített bőrt csiklandozta.  Kis idő múlva a lány szája tovább vándorolt két kezével a férfi fenekébe, csípőjébe kapaszkodott, míg szájával a férfi farkát célozta meg bekapta a makkját a fürge nyelve izgatottan járta körbe, majd egyre mélyebben kapta be azt, érezte, hogy a férfi teste remeg a keze és a szája alatt, s egyre nehezebben kap levegőt a párás meleg fürdőszobában. Izgatta nagyon Évát, hogy hogyan uralkodik a férfi teste felett. 

Kis idő múlva abbahagyta a szopást, érezte a férfinek nem sok kell már, hogy hatalmasat élvezzen, helyette kézzel elkezdte verni a lüktető kemény faszt. Úgy helyezkedett, hogy a hatalmas kebleit tálcának kínálta fel a férfi izgatottan nézte az elé kínált lehetőséget, s átvette Éva kezéből a farkát és elkezdte saját maga verni azt, Éva megemelte a 2 mellét oda kérte a férfi anyagát, izgatottan nézte hol a férfi arcát, hol a kezét, ahogy sebesen ütemesen játszott saját magával. A férfi testéből hamarosan, mint valami forró lávából tört volna elő a sűrű fehér anyag beterítve Éva mellét, a lányt izgalom járta át, ahogy nézte keblein a forró gecit, hogy csorog, rajta és hogy hígítják a vízcseppek, ahogy az ujja hegyével kis köröket rajzolt bele élvezve az anyag nyúlós síkosságát.

A férfi lenyúlt Éva kezéért s felhúzta magához, kimerülten csókolta meg majd szorosan ölelte magához, és élvezte a lány testét, közelségét s várta, hogy teste megnyugodjon. Miközben a meleg víz továbbra is beburkolta Őket. 
Köszönöm, hogy elolvastad  <3 
4 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
bipeppino#9#4
Ez a írás maga a tökéletes erotikai romantika  :pirul: 
torquay#9#3
*Na, ugye!*  ;)   :D 

 :P 
szilvi#9#2
előzmény
#torquay: Most lehet romantikus hangulatba voltam :D Igaz is tiszta romantika mikor a pasi ráveri a csöcskre  a farkát :D 
torquay#9#1
Kedves Szilvia!  :vigyor: 

EZ ÍGY - *NAGYON ROMANTIKUSRA SIKEREDETT!*  ;) 

 :pirul: 

 :*  :*  :*  :*  :* 
1 válasz erre
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.