Éva 7

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 22

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Éva 7
#22 2020-12-30 01:31:12
Sziasztok!
Nagyon régen írtam már ide, régen osztottam meg meséimet. Remélem azért tettszene fog. Hogy fikció vagy valóság azt mindenki fantáziáját bízom :) 

Éva már nagyon várta ezt a napot, hajnal óta nem aludt és az éjszaka is izzadtan hevesen dobogó szívvel ébredt többször is. Nem beteg volt, vagyis az, a vágy gyötörte minden porcikáját. Már két hete nem találkozott a férfival, aki képes volt minden kimondott és ki nem mondott vágyát kielégíteni. Mindig képes volt meglepni Öt, képes volt még jobban feltüzelni. Nem gondolta, hogy bárkivel ennyire össze tud illeni, mint a kirakós 2 darabja. A férfi olyan volt amire mindig is vágyott s ma kirándulni készültek, nem is tudta hogy fogja kibírni míg a szállásukra érnek ahol a hétvégét töltik. Holmija össze volt már készítve, könnyű végig gombos nyári ruha volt rajta alatta csak egy halványkék tanga és egy félkosaras melltartó melyből telt keblei szinte kiesni készültek, ruhája felső része szorosan rásimult még jobban kiemelve a merész dekoltázsát, szinte attól lehetett tartani az gombok lepattannak róla, míg lejjebb lazán omlott alá s a térde fölött el is fogyott.

A férfi jó szokásához híven pontosan érkezett Éva hevesen rántotta fel az ajtót és ugrott a nyakába majd elhátrált s körbefordult a nevető férfi előtt. 
-Látom útra készen állsz-csapott egyet Éva formás telt szív alakú fenekére, aki erre halkan sikkantott, majd felcsapta a szoknyáját.
-Ahová pacsi oda puszi is! - mutatta a tanga által keretezett seggét a férfinak.

Annak nem kellett több már bújt is a szoknya alá, Éva mögött térdre ereszkedve és csókolni kezdte a formás popsit miközben szorosan fogta a derekát.
Nem egy puszi volt, hanem finoman harapdálni kezdte, puszilgatni, nyalogatni mind a két farpofát, Éva lábai kezdtek elgyengülni, a kacagást halk zihálás váltotta fel. A férfi heves ostroma finomabb érzékibb támadásra váltott minden négyzetcentit alaposan kiélvezett. Érezte, hogy Éva egyre jobban reszket a keze alatt. Majd felállt Éva mögött szorosan hozzásimulva hogy érezze a lány a kemény farkát a popsiján s úgy dörgölőzött hozzá. Kezeivel átfogta a lányt, a tarkóját csókolta meg miközben a kezével előrenyúlt és ruhán keresztül elkezdte a telt melleit masszírozni, simogatni hamarosan a kemény bimbókra szorított rá finoman, de mégis határozottan. Éva csak élvezte a játékot próbált hátranyúlni, de a férfi szorosan hozzátapadt így csak az oldalát, amit elért azt simogatta, meg a melleit simogató kezeket.  

A férfi hamarosa a kanapé felé irányította a lányt, még mindig szorosan tartva a lányt, aki persze hogy nem ellenkezett, már az utazás eszébe se jutott minden porcikája a férfit kívánta. A kanapénál a férfi fordult egyet és lehuppant, de rántotta magával a lányt, a lányt és erős karjaival ügyesen úgy irányította, hogy szó szerint a térdére fektette. Éva nevetve kapálódzott, a férfi felhajtotta a szoknyáját majd nevetve csapott egyet a popsijára finoman csattant az ütés. Éva picit megfeszült, de a férfi már a nagy kezével simogatta a csodás fenekét a lánynak masszírozgatta, majd ismét csapott egyet rá. Éva ismét megfeszült, de érezte, hogy a fenekét forróság járja át csípett kicsit az ütés, de tulajdonképpen nem volt fájdalmas, nem ütött nagyot a férfi, de annál izgalmasabb volt a minden ütés utáni simogatás. Kb a 10. ütésnél jártak mikor a férfi simogatás közben még jobban lázba hozta hisz a forró lázas punciját is kezdte izgatni, de csak finoman simogatta. Éva kezdett egyre jobban mocorogni a férfi ölében, érezte az oldalánál a férfi kemény farkát, ahogy hozzá volt simulva. Ahogy ficánkolt és kicsit lógott a felsőteste érezte, hogy mellei kezdenek kiesni a ruhából. 

A férfi ismét csapott egyet a lánynak nemcsak a feneke volt már forró, hanem az egész teste át volt tüzesedve főleg mikor érezte, hogy az újabb simogatásnál a férfi félrehúzza a bugyiját a forró tüzelő lucskos puncijába besiklik az ujja, halkan sikkantott egyet és a fenekét szinte tolta rá a férfi kezére. Az halkan nevetett és alaposan kezdte az ujjával megdolgozni a finom puncit majd időnként a közben a gyűrűsujjával csak egy pillanatra megérintette a csiklóját is Évának. Majd ismét csapott egyet a popsijára Éva ismét megfeszült, de már izgatottan várta az ujjbab popsi kényeztetést. Érezte is a férfi tenyerét, aki ismét a gömbölyű hátsót simogatta majd megint a forró lüktető puncit vette célba s immár nemcsak egyik ujját dugta be, hanem már két ujjal kényeztette s hamarosan még jobban feszítette, hiszen már a harmadik ujja kéretödzött be, Éva a popsiját egyre jobban tolta az ég felé szinte kínálta fel a férfinak, hangosan nyögdécselt úgy élvezte. Majd a férfi abbahagyta Éva szinte szédült a vágytól érezte, ahogy a puncija olyan nedves, hogy a félrehúzott bugyi már teljesen nedves volt nem győzte felitatni. 

Éva várta mi történik próbálta a férfi kemény farkát simogatni, de nem igazán fért hozzá. A férfi finoman felemelte az öléből majd felálltak és forrón megcsókolta a lányt, aki hevesen viszonozta és gyorsan kiszabadította a férfi farkát a nadrágjából és simogatni kezdte a lüktető kemény faszt. A férfi falta szinte a lányt összeszorította a telt kebleket és hol az egyiket hol a másikat hol egyszerre a kettőt szívta nyalta csókolta. 
Majd megint Éva mögé került és feltérdeltette a kanapéra, aki megtámaszkodott a háttámlán és izgatottan várta mit tesz a férfi. 
-Szóval ahová pacsi oda puszi is szólt a férfi, akkor most jön a puszi.

Éva mögött térdre ereszkedett és a formás hátsót a két keze közé fogta és ismét a szájával habzsolni kezdte az átforrósodott finom bőrt. Nyalta, nagyon finoman harapdálta csókolta, a lány szinte tolta rá a popsiját. Majd érezte, hogy a férfi nemcsak a fenekét nyalja hanem az ánuszát is nyalogatni kezdett szinte libabőrös lett az érzéstől. Majd érezte, hogy még lejjebb csúszik a férfi nyelve és immár a forrón lüktető punciját izgatja a nyelvével, Éva egyre jobban szétcsúszott hogy minél jobban hozzáférjen. Mikor már egyre jobban fel volt tüzesedve a férfi hirtelen abbahagyta a nyalást és felállt majd a kemény farkát Éva puncijába lökte és keményen elkezdte baszni. Éva állta a rohamot pedig már szinte szétrobbant az újabb érzésektől. Majd a férfi hirtelen abbahagyta és megint a letérdelt és a nedves csöpögő punciját kezdte nyalni. 

Éva szinte már megváltásként könyörgött a férfi fejezze be a kínzását és engedje elélvezni, de az csak nyalta mikor érezte, hogy hogy hamarosan elélvezne ismét váltott ismét elkezdte keményen baszni Éva forró punciját aki egy pillanatra ismét kizökkent, de hamarosan ismét kezdett már a határra érni. Ekkor megint jött az ujjbab váltás ismét nyalni kezdte a férfi, aki a keményen lüktető csiklóhoz véletlen sem ért hozzá tudta akkor azonnal felrobbanna a lány, de még nem akarta ezt. Majd ismét váltás ismét jött a kemény dugás Éva mellei szabadon ringatóztak a ruha felett már rég kiszabadultak a ruhából. 

Minden lökésnél hozzádörzsölődtek a kanapé kárpitjához, ami még jobban felizgatta. Érezte, hogy most nem fogja vissza magát a férfi, hanem módszeresen keményen keféli Éva szinte már csillagokat látott. Érezte, hogy teste, ami már eddig is a végletekig fel volt tüzelve lassan felrobban. Már nem hallott semmit csak a zihálásukat és a kéjes nyögéseket. Nem érzett mást csak a férfi testét és a mozdulatait, ami minden egyes mozdulattal repíti ahhoz a semmihez sem hasonlító érzés felé. Éva hamarosan artikulátlanul felsikítva, zihálva élvezett el a férfi is követte, és még jó párszor határozottan döfött rajta a gecije utolsó cseppjét is Éva forró lüktető puncijába engedve, amit a lány az utolsó cseppig préselte ki belőle. 
Zihálva lélegeztek a férfi támaszkodott a lány hátára majd másik kezével előre nyúlva cirógatta a lány testét. Érezte hogy a férfi farka lassan csúszik ki belőle, és érezte ahogy a nedveivel kevert ondó szivárog a combjaira, ereje nem volt szinte megmozdulni, de a férfinak se sok ereje maradt úgy rogyott mellé a kanapéra. 
-Azt hiszem kicsit később fogunk indulni zihálta nevetve.- de ezt Éva egy cseppet sem bánta :) :) 
Köszönöm, hogy elolvastad

1 hozzászólás |

Hozzászólások

blackcrow#22#1 2020-12-30 02:13:20
nyelvespuszi egy nő ánuszkájára ...hmm imádom én is


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3320BDSM - extrém szexualitás

#cvb100Farock
Ajánlott szobák
#biszex_szoba101140Biszexuális vagy, be kell lépned!

#toecskoelj110jófej és dug6ó alkalmi vagyok

#halogen1100kisfarkú dagik
Ajánlott szobák
#maszti_szoba910Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba610Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba6180Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4170Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#utazzunk55100Sofőröm-készséges segítőm
Ajánlott szobák
#profi_csajok620Türelmi zónás csajok várnak

#edespar220Édes élvezet

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2671Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.