Érintés

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 10

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Érintés
#10 2017-02-02 14:08:45
Sziasztok   <3 

Olvastam ma egy cikket  !link:http://magyarleanyokasszonyok.blogspot.hu/2017/01/az-erintes-hianya-sokkal-sulyosabb.html?m=1 az érintésről. 

Ami igazán elgondolkoztatott, mert elég sok igazság van benne. tőlem is sokszor kérdezik mi az ami igazán felizgat, az érintés az. Amikor tudok a testén nyugodtan kalandozni, vagy amikor Ö fedezi fel az Én testemet. Itt most ne csak a szexre gondoljunk, hanem arra is hogy csak megérintsük a másikat, összebújások, vagy cirógatások is éppúgy feltöltik az embert. 

Mikor kihűl egy kapcsolat mi az ami elveszik benne első körben? Szerintem maga az érintés, mert lehet még hébe hóba vannak dugások, közben de igazán érintés és ölelés lehet már régóta nincs jelen. 

Éltem párkapcsolatban és tudom milyen volt már mikor a sérelmeim elérték azt a szintet, hogy nem akartam megjavítani azt a kapcsolatot, hanem lezárni akartam, de még kényszerűségből maradtunk egy fedél alatt. S tudom már nem is akartam megérinteni onnantól azt az embert. 

Az érintés amikor 2 ember annyira közel kerül a másikhoz, hogy az aurájuk egybe olvad, csodálatos egy kisgyermek érintése aki tiszta szívvel és szeretettel ölel meg, vagy simogatja meg az arcodat vagy ad egy maszatos puszit :) A kamasz majdnem felnőtt gyerek suta szeretetteli ölelése érintése.

Ott van mikor felnőttként, megölelheted a felmenőidet, szüleidet megsímogathatod Édesanyád kezét  :sir:   (17 voltam mikor meghalt, iszonyatosan hiányzik ) ott van az az érintés amit mástól nem kaphatsz meg. 

Egy jó barát mikor találkozol vele és élhet bármilyen távol ha összefuttok megölelitek egymást az is energiával tölt fel. 

A legtöbb energiát viszont egy kedves és szeretetteli kedves érintése adhatja. Ahogy fogynak a kapcsolatokban az ölelések érintések, úgy fogy el a kapcsolat mélysége is. 

Szerintem ha sok egyedülállót megkérdezünk mi az ami hiányzik az életéből sokan azt mondják a sex, de szerintem ha mélyebben belenézünk maga az érintés az ami hiányzik sok esetben. Mikor fáradt egy pasi és csak odasimítsa a fejét és beletúrnak a hajába magukhoz húzva "jól van, Édes jól van "  . 

Ha nem olyan egy kapcsolat nézzük meg van e benne érintés, lehet hetek óta éltek csak egymás mellett. Én inkább élek egyedül mint egy kihűlt érintés nélküli kapcsolatban.  

Az érintés igenis fontos dolog a nők és éppúgy a férfiak életében is! Tehát a feladat adott, ha módod van rá akkor nem kell elveszni a részletekben, de igenis törekedjetek arra hogy érintsétek meg a partnereteket a családotokat :) 

Köszönöm, hogy elolvastad <3 



5 hozzászólás |

Hozzászólások

szilvi#10#5 2017-03-30 09:22:11
#ablakos: Ennyire egyszerű, bár a gerincagyat passzolom, de az tudom milyen finom, ha a gerincet cirógatjuk ;) 
ablakos#10#4 2017-03-29 22:49:31
Érintés nélkül kiszárad a gerincagyunk. Az érintés életet ment, a hiánya romlást hoz. Tudom.
kagylo-buvolo#10#3 2017-02-08 09:38:15
Kedves Szilvia!
Jó megérzésed volt, hogy itt helye van e gondolatnak. :) 
hetfatyolbp#10#2 2017-02-04 15:43:08
Tetszik:)
torquay#10#1 2017-02-02 23:04:44
Kedves Szilvia!  :pirul: 

*EZ A BEJEGYZÉS ÍGY KORREKT, AHOGY VAN!*  ;) 

 <3  <3  <3  <3  <3 

 :* 





A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.