Csapatépítés

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 67

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Csapatépítés
#67 2019-09-13 17:13:07
 !kep:https://is5-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple71/v4/18/ab/57/18ab57fb-ef48-0fb3-4454-53b5d83b7191/source/512x512bb.jpg 


Munkámból adódóan a számítógépemen a rendszerrel együtt indul a Viber és a Skype is, muszáj online lennem, nálunk ez default kommunikáció.
Mivel betegesen nem szeretek különböző telefonokat, emailcímeket, cset accountokat, és egyebeket használni, hát szépen benne volt mindenki más is. 
Van a Vibernek az a kedves tulajdonsága, hogy amikor bezárjuk, akkor nem záródik be, hanem lemegy a jobb alsó sarokba minimalizált módban. Onnan csak úgy lehet bezárni, ha külön jobb gombbal rákattintunk, kikeressük a bezárás menüpontot, rákattintunk, majd a visszakérdezésben a leghatározottabban biztosak vagyunk benne. De aki nem figyel, annak a Viber ott figyel készenlétben. :)
A Microsoft meg olyan kedves, hogy már minden programban összemos mindenkit mindenkivel, akivel valaha egy szót is beszéltem, ott vigyorog valamelyik kontaktlistában, ahonnan visszaszivárog egy másikba, majd mindent beterít, csak épp azt sem tudom ki az. :)

De persze őt tudtam ki. Szerintem benne van az ország 100 legjobb férfifeneke között. :pirul:  Olyan, akiről szobrot mintáznának - ha nők lennének a szobrászok. ;) Lehet hogy ezen kívül is vannak jó tulajdonságai, de sajnos még hiányosak az ismereteim, nem jutottam még túl a térbeli kiterjedésén, állandóan eltereli a figyelmem mindenfélékkel. :napersze: 

Alapvetően én szoktam a gépem előtt ülni, csendes magányomban, más nem. Kivéve amikor nagy ritkán prezentáció módban kivetítik. Olyankor rendet csinálok az ikonjaim között (bár a zseni átlát a káoszon, node azért mégis), és kikapcsolom amit ki kell. Meg ami ki is kapcsolódik. :napersze: 
Természetesen egeret nem kötnek olyankor rá, minek is az, jobbra-balra lehet tekerni a szlájdokat. 

Éppen megy a Nagy Megbeszélés (a teremben 9 férfi és én, kollégák és ügyfelektől főnökség), mindenki kussban hallgatja akit kell, igyekszem fene komoly képet vágni, elvégre Baromi Fontos Dolgokról van szó. 

Egyszercsak felbukkan a jobb alsó sarokban egy szolíd kis üzenetecske. 

*Bippp.*
- Mi van rajtad?

Szemem sem rebben, a jelenlévők úgy tesznek, mintha nem is vették volna észre. Igyekszem én sem reagálni, ó hát semmi sem történt... meg sem rezzenek. Csak finoman megérintem a nyakam oldalát (miért van az ha az ember szeretne valahol egész máshol lenni, akkor mindig a nyakát babrálja?!).

Oké, túl vagyunk rajta, ennyi. Huhhh. Magyarázhatjuk a projektet tovább. Lépjünk. Már nem lépek ki, az ollllyan amatőr lenne. Odavergődni a másik sarokból, szlalomozni a székek között, keresgélni a taccspadon a menüt, kilépni a vetítésből...ajjj. Már késő, ez van, megtörtént, túllépjük. :napersze: 

Az a kis világítós szürke hátuljú üzenetablak olyan kedvesen és gyengéden tud feljönni, lassítva, miközben csippan egy szolídat, és diszkréten kiteszi alulra a szöveget. Hogy 3 utcával odébb is jól látható legyen.

*Bippp.*
- Csak mert rajtam nincs semmi. Most fürödtem.

Uhhh. Fürödni jó. Ennek őszintén örülök, mit is mondhatnék, mindig erre a nézésre vágytam, ahogyan most 9 férfi 18 szemmel kikerekedve fixíroz (nohát, nohát), beleértve egy leendő partnerünk kábé fél vezérkarát. Élmény lesz a jövőben velük együtt dolgozni. Remélem feledékenyek, szenilisek, süketek és vakok. Bár akkor meg a másik szemem sír.

*Bippp.*
- Érdekel?

Jujjj. Neeeeem! Vagyis de. :D Baaaaasszus abbahagyhatnád. Ha elmeséled a kedvenc harisnyatartós-főnökös-tárgyalós fantáziádat, vagy a prezentáció közben az íróasztal alá bemászósat, helyben kinyírlak egy távirányítású atombombával.

*Bippp. Bippp. Bippp.*
- Előlről vagy hátulról kéred?
- ...
- A képet, te perverz. :)

Te aztán fogod kapni minden irányból, egy szamuráj harci karddal abba a szép fenekedbe. Ha most kimegyek és kikapcsolom, bénázhatok a taccspaddal, el se találom azt a kis szar menüt. Már késő. Mindenki rajtam fog röhögni. Kedves fiúk, nem akarná valaki lekapcsolni esetleg?! Több vér van a fejemben, mint az életmentők fél éves elsősegély tartaléka. A kollégáim sem tolakodnak oda, csak kajánul vigyorognak, pedig egy pasi könnyebben boldogul egér nélkül. Ők úgyis mindig billentyűznek. Oké, igazatok volt, basszus nekem is meg kéne tanulnom azt a sok kombinációt.
És miért nézi mindenki a kivetítő jobb alsó sarkát?! Nincs ott semmi látnivaló, lehet kérem továbbmenni.

Sose örültem még így egy jó kis folyamatábrának. Most naggggyon figyelek. Koncentráljunk a lényegre. Ezt meg szépen elfelejtjük, fiúk.

*Bipppp.*
- Na jó, akkor mutatok valamit ami feldobja a napod. Úgyis túl sokat dolgozol.

Hát az hétszentség, hogy feldobtad, a vérnyomásomat egész biztos. A kollégáim napját is. A főnökség még tartja magát ugyan a röhögés szélén, de minden tekintet a jobb alsó sarokra szegeződik. Szemlátomást kedves ismerősöm kis bemutatója nagyobb érdeklődésre tart számot mint egy sokmilliós projekt. Büszke lehet magára, na.
Könyörgöm, szolídat alakíts. Bebiztosítottad a találkozót az tuti. Mert hogy kinyírlak az már biztos. De előtte megkínozlak. BDSM lesz a javából. :merges: Fogalmad sincs miket tudok, de meg fogod tudni, garantálom!

Kritikus helyzetekben ösztönösen a legrosszabbra készülök fel. Most felbukkan egy kép hamarosan, és nem a Parlamentet fogja ábrázolni a déli napsütésben. Eddig fix. Mi lehet a legrosszabb? 
Lelki szemeim előtt megjelenik egy félkemény farok rózsaszín szalaggal átkötve. Elhessegetem a képet mielőtt kibuggyanna belőlem a röhögés, nem, szerencsére nem az a fajta. Hess. Oké, akkor rózsaszín szalag nélkül. És kemény. Esetleg valami dísszel felruházva... Vagy ráakasztva valamit. Egy törölközőt? Láttam már olyan profilképet. :) Oldalnézetben, hogy látszódjon milyen peckesen meredezik. Neeeeeeem, ennyire azért nem. Jujjj, és mi van ha kiveri?! Bele 9 pasi szemébe?! 
Nyugi. Eltúlzom. Nem lesz ilyen. Közelében sem lesz. Belém hasít, mi van ha a saját képem küldi vissza?! Szerencsére nem logikus. Rohadt meleg van itt. Mindenem odaadnám egy vészkijáratért. Vánszorognak a másodpercek.

Mindenki szépen türelmesen várja a produkciót. Lám, ilyen egy jó csapat. Szépen összekovácsolódtak. Mindenki egyenlő. Mindenki egyfelé figyel, mint egy háromnapos fejtágítás után. Egy pisszenés sincs. Csak ne az én Viberem lenne a csapatépítő tréning fő attrakciója...

És akkor lassan elkezd felfelé jönni a kép. Még kissé előre is szegezik a fejüket hogy jobban lássanak. Na jó, odanézek. Ha már ekkora az érdeklődés.

Férfi fej félig profilból félig hátulról. Kő gördül le a mellkasomról. Eddig oké - a körülményekhez képest - huhhh...inggallér, férfias nyakkal. Oké, a fejét már láttam. Fellélegzem. De jön az tovább is. Kicsit megtekeredett a póz. Nagyon laza az az ing.
Beugrik hogy valamikor azt találtam írni hogy a legszexibb dolog a világon egy pasi egy szál ingben és izmos fenékben, alsónadrág nélkül. Valahogy arra mindig beindulok. :) Úgy tűnik figyelt. (Hála az égnek hogy nem női tangával poénkodtam.)
Hát igen. Vitathatatlanul szép izmos fenék. Harmonikus és erőteljes. Uhhhh...ha ezek az izmok megfeszülnek... :pirul: 

Érzem az elismerő pillantásokat. Nocsak, nocsak. Ki is húzhatom magam az asztal alól. Fordult a kocka? :D

*Bippp.*
- Na? Megforduljak? Küldjek előlnézetben is?

Még valaki? Hát persze. Igazi intim pillanat egy első látáshoz. :napersze: Mutasd meg a farkad 9 férfinek...végülis családon belül marad - ha elég tágan értelmezzük a családot, a fél életem velük töltöm. Persze ...ha... olyan a farkad mint a feneked, akkor földbe döngölöd ezt a társaságot az tuti. 
De mi van ha nem olyan? Ha kicsi, plöttyedt, sötétlila, rajtam fognak poénkodni úgy 200 évig. :sir:  Basszus mi a búbánatért nem néztem meg tegnap?! Kellett nekem dolgozni.
Remélem akkora farkad van hogy mindegyik pasi el akarja felejteni a megrázó élményt. És én megmenekülök. :D Na, Casanova, mindent bele, iskolázd le őket, hajrá! :D Nem bírom már az izgalmakat.

*Bippp.*
- Este innen folytathatnánk nálam a sztriptízt, istennő. Addig meghagyom a kíváncsiságod. :)

Csalódott képpel oszladozni kezd a társaság. Hát, a lényeget megbeszéltük. Láttunk (majdnem) mindent (még többet is a kelleténél), jó együttműködés lesz ez. Van benne perspektíva. Kellünk nekik. Bele kell mélyedni jobban a... témába...

Valaki írjon már egy emlékeztetőt, lehetőleg még ma este. És akkor megállapítom, hogy a pasikban van csapatszellem és összetartás, mert ahelyett hogy rám mutogatnának, vakarják a fejüket, hogy melyikük.

Szerintük ma én nem érek rá. :D :D

19 hozzászólás |

Hozzászólások

ftibor#67#19 2019-09-16 09:17:24
Régen röhögtem ilyen jót! Persze ez nem lehetett annyira vicces, de olvasva gondolataidat, újra elvarázsoltál, magaddal ragadtál. Ezt az oldalad eddig nem ismertem, és van több olyan oldalad, amit érdemes lenne mikroszkóp, vagy valami más alá venni. Imádom a kívánatos és szép nőket, de ez csak akkor igazán izgalmas, ha a szépség találkozik az intellektussal. ;)  
gab35#67#18 2019-09-16 03:25:59
Nagyon bejött.  :)  :) 
pandora#67#17 2019-09-16 02:09:12
#test: 
Ami azt illeti, a sztori igaz volt sajnos, bár évekkel ezelőtt történt (azóta nem adom meg senkinek a viber és skype kontaktot, csak emailt ;) Okosórán az is azonnal megérkezik, viszont diszkréten teszi, és csak én látom :D ).

Nálunk is szoktak ottalvós csapatépítő hétvégék (vagy hétköznapok) lenni, a bebaszás is stimmel, de mivel csak pasik vannak + én, a megkívánás nemigen játszik, kicsit sokan lennének, és házinyúlra amúgysem vadászom. ;) :D Sokkal inkább a lemenés gyermeki agyi szintre (lásd egy ujjbegyen is fél óra fetrengős röhögés, csocsó és pingpong részegen, kipletykálása azoknak akik nincsenek jelen, a legordenárébb viccek mesélése, ésatöbbi). ;)

A kollégáim valóban régi társaság voltak, de a vendégeink abszolút újak voltak. :D Hát jól bemutatkoztam nekik, az kétségtelen. :napersze:  
Viszont azóta már együtt röhögünk rajta (azóta is együtt dolgozunk velük, és naná hogy nem felejtették el, visszatérő poén ez a viberes prezi a csapatszépítő tréningeken).

A szexnovellához nem kell előszó. :D In medias res bele szoktam vágni, minek a sok előzetes cicó?! :D :napersze:  :D 
test#67#16 2019-09-15 19:28:26
Én a céges csapatépítő tréningnek nevezett közös bebaszásokat csapatszépítő tréningnek nevezem: minden kolléga megszépül a szesz hatására és megkívánja felebarátja feleségét/férjét (stb.) :-)
Nyilván jelen esetben nem ilyen hétvégi ottalvós rendezvény volt, viszont régi társaságról lehet szó, akikkel belefért, hogy nem kellett félbeszakítani a prezit, azért a két egyszerű gyors kattintásért. 
Már ha igaz a sztori és nem csak egy újabb szexnovella előszava volt :-P
pandora#67#15 2019-09-14 19:01:46
#esther: 
Ja, úgy összekovácsolta a társaságot, ahogy semmilyen meeting nem tudta volna. :D
Persze ki tudja, talán ötleteket is merítettek belőle, és a barátnőik profitáltak utána ebből. :D :D

esther#67#14 2019-09-14 16:55:58
 :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  hahaha! Ez egy állati vicces sztori-így utólag.  :D 
Akkor el tudom képzelni a kínos érzést..de abban is biztos vagyok, hogy a pasik 90%-ának bejött, vagy elképzelte magát a srác helyében...vagy lett volna a helyében...megmozgatott minden jelenlévőt a teremben, az tutifix. ;) 
barna72#67#13 2019-09-14 15:28:30
#pandora:  :D  :D  :D 
pandora#67#12 2019-09-14 15:18:55
#barna72: 
Hm...én is szeretném látni az összeset! ;) :pirul: 
Persze picit más körülmények között mint ezt. :D

barna72#67#11 2019-09-14 15:16:45
De honnan tudod, hogy kiké az ország 100 legjobb férfi fenekei? Van egy fényképes listád? :D  :P :D 
A párom szeretné látni az összeset! ;) 
pandora#67#10 2019-09-14 13:25:18
#csizmaskandur: 
Évtizedek óta csak férfi kollégáim vannak, szóval tapasztalatból mondom, a pasik pont olyan pletykásak mint a csajok! :D :D

pandora#67#9 2019-09-14 13:23:54
#csizmaskandur: 
Ja, képekkel, idézetekkel? :D :D :D
Lehet. :D  :D  :D  :D  :D  :D 

csizmaskandur#67#8 2019-09-14 13:22:46
#pandora: Felsejlett bennem egy kérdés az emlékeztetővel kapcsolatban... mert tudom, hogy a pasik mennyire pletykásak!  :vigyor: 
Vajon nem fordulhatott elő, hogy te az emlékeztető rövidített verzióját kaptad meg - kíméletből -, míg a többiek a teljeset?!  :napersze:  :D 
pandora#67#7 2019-09-14 12:33:27
#gyengebbikigen: 
De még mennyire! :D
Ha az összes ciki helyzetemet leírnám, egész könyv lenne belőle. :D :D :D

pandora#67#6 2019-09-14 11:45:50
#csizmaskandur: 
Tudod hogy mindig vigyázok az egészségedre, a testi épségedre, az idegeidre...a körülményekhez képest. ;) :D <3 

pandora#67#5 2019-09-14 11:44:44
#hemu2000: 
"*Valaki írjon már egy emlékeztetőt*, lehetőleg még ma este. És akkor megállapítom, hogy a pasikban van csapatszellem és összetartás, mert ahelyett hogy rám mutogatnának, vakarják a fejüket, hogy melyikük."

Ez az emlékeztető egy vázlat arról, hogy miről volt szó az adott megbeszélésen.

Az együttműködés tökéletes. ;)
csizmaskandur#67#4 2019-09-14 11:02:47
Tekintve, hogy Pandival közel hasonló szakterületen dolozunk (informatika), a dolog teljességében át tudom érezni a szituációt...  :vigyor: 
A poszt olvasata rám kimondott "megrázó" volt...  :vigyor: 
Kényelmes, főnöki, bőrpárnás karosszékemben olvastam épp...
Mivel a srácaim a szomszéd szobában ülnek, dolgoznak, s szobáink fala egy egyszerű gipszkarton, arra lettek figyelmesek, hogy a szobámból egy földrengésszerű robaj hallatszik át..  :o 
Fiatal beosztottaim féltvén az öreget, lélekszakadva rohantak át...  :) 
A srácok átérve hozzám: "Úristen Főni! Mit történt?! S miért heversz a földön?!"  :o 
Én, feltápászkodásom közben: "Semmi, semmi... Csak egy posztot olvastam és annyira röhögtem, hogy felborultam a székkel!"  :pirul: 
Mindenki megkönnyebbülve távozott, hogy semmi baja az "öregnek"...  :) 

Pandikám! Máskor ne tégy ilyet velem!  :D  
hemu2000#67#3 2019-09-14 10:28:06
Pandora, ez nagyon tetszik.
Egyetlen szépség hibája van, hogy az utolsó előtti mondat hiányos. ("..., vakarják a fejüket, hogy melyikük.") Kiegészítenéd, hogy itt mire gondoltál?
Azóta jó az együttműködés a csapattal?
gyengebbikigen#67#2 2019-09-13 20:58:37
Az élet tud produkálni vicces dolgokat. Nagyon jót nevettem, köszi. :D
hancurka01#67#1 2019-09-13 18:11:48
Naaagyon jó volt :D


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3340BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba93141Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti110perverzek

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1020Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4860Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4740Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1820Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.