mit hogyan szeretek lányok?

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

mit hogyan szeretek lányok?
Azt írjátok le miként, mivel, hogyan szeretitek az alázást a szopatást, a seggbe kurást a verést! Vagyis mit is  szerettek a sexbe!
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
rebel1#242007-01-24 02:58:10
Válasz a(z) 22-es üzenetre:Na ezeket a dolgaidat aláírhatom Nóri:)Főleg,hogy tényleg nem vagy egy hétköznapi nő:)Én már csak tudom:)
bigi#232007-01-22 10:18:41
Szia Norybaby!

Nagyon köszi az őszinte hozzászólást.
És nagyon sok mindenben egyetértek veled...
egyben azért nem  :-) 

Ennek a fórumnak a témája nem az, hogy Te vagy mi lányok hogyan szeretjük, hanem az, hogy vad506 hogyan szereti és még akkor is hibássan van írva mert hiányzik egy vessző.  :-D 

De igen, ha megeröltetem az agyam én is érzem, hogy azt akarta írni: "Mit, hogyan szerettek lányok?" bár még így is magyartalan de egye fene.  :-) 

Amúgy igen vannak akik, mint Te vagy én nem szeretjük a túlzott nyájaskodást... pl nálam, aki "szia drága"-val nyit privit alapból leírom.
Részben mert nem viselem jól, ha drágának szólítanak, részben meg mert belegoldolok abba, hogy aki minden idegennek ezzel jön, az mennyire is őszintén mondja ezt.

Azért 1 dolgot merek remélni, hogy minden lány elvárje és igényli, hogy ne általános bókokat kapjon, hanem olyat, ami neki szól. Kérdés ki mennyire érékeny rá, hogy átlásson az általános nagyotmondásokon és megérezze a személyetelenséget sok férfi udvarlásában.

Bigi
norybaby#222007-01-21 03:24:41
Akkor most,ahogy látom,én leszek az első,aki a fórum témáját is figyelembe veszi,mielőtt ír valamit.:)Bocsi,de meg kellett jegyeznem.Mit,hogyan szeretek?Az ételeket úgy,ahogy édesanyám készíti.A Net-et úgy,ha gyors.Az öcsémet úgy,ha csendben van és ideenged a géphez....Ja!Vagy az erotikáról van szó?!!
Na ez megint olyan téma,amiért,ha leírnám,én ,hogyan szeretem egyből a nyakamnak ugrana legalább tíz nő,hogy hülyeség.A dolog subjektív.Nem hiszem,hogy általánosságban ki lehetne mondani,mit szeretnek a nők.Írták előttem,hogy szeretik,ha kényeztetik őket.Én ki nem állhatom,ha egy pasi hízeleg,vagy a kedvemben akar járni mindeféle nyájaskodással vagy hízelgéssel,bókokkal akár.Onnantól esélye nincs rá,hogy férfiként tekintsek rá.De ez én vagyok.Egy őrült mazo és perverz nő.Vannak az "alkalmi subok"  (rebel1-től hallottam a kifejezést!:D),akiknek ez csak az együttlétkor jelentkezik.Mmint,hogy keménységre vágynak.Vannak,akik csak ezzel akarják felhívni magukra a figyelmet,de ha egy pasi erélyesen rájuk néz megsértődnek és vége,mielőtt elkezdődött volna.Szóval ahány ház,annyi szokás.kb.ennyit tudok most mondani.:)Sziasztok
arpusz#212006-09-06 14:40:38
A(z) #21 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
klementina#202006-07-01 08:12:50
Válasz a(z) 19-es üzenetre:
Szia!
Csakis a mailcím miatt volt a moderálása a hozzászólásodnak.
zsu63#192006-06-30 17:54:45
Szia justitia:)) 

Bocs. Igazad van.

És félre ne érts. Nekem jó bíró vad.. de bondy képeit is akarom. :))


joco.. nem vadulnak el az indulatok. Ez fórum, és beszélgetünk. 
A "Szeressük egymást gyerekek" jegyében írtunk, nem haragból. :))


Zsu
joco#182006-06-27 14:51:58
klementina jó hogy itt vagy és figyelmeztetted mielőtt elvadulnak az indulatok. Köszönjük!
klementina#172006-06-23 09:20:45
Sziasztok:-)
Kicsit megkésve, de itt vagyok:-)

vad: Neked csak annyit: Itt jobb oldalon van a lila mezőben feketével egy írás, ami így kezdődiK. "Ne felejetsd el...". Néha  gondolj erre is, és könnyebb lesz a munkád:-)

Valóban nehéz úgy dönteni, hogy igazságos is legyen, ne bántson senkit a döntés, de a szabályokat is be lehessen tartatni.
Mindenki hibázhat a bírói munkája során, hisz ebből is tanul. Mindenkinek nézzük el egy-egy kis vétkét (A bírónak is), s najd szépen a helyére kerülnek a dolgok.

S még valamit: a 4. és 6. számú hozzászólást én moderáltam ki, mert itt is tilis mailcímet megadni, ezt levélben, priviben intézzétek el.

Köszönöm, s további kellemes beszélgetést!
Sziasztok:-)
zsu63#162006-06-21 08:21:05
Sziasztok!

Lenne egy javaslatom.
Fejezzük be ezt a témát. Senki nem hibátlan és nem tévedhetetlen. Próbáljuk meg feltételezni,hogy Vad valóban más bírák javaslatára döntött.
Megjegyzem, a lehető legrosszabbul.
De.
Szerintem tanult. És legközelebb a döntéseit velünk beszéli meg, nem olyanokkal, akik nem ismerik a világunkat, ill. talán még el is ítélik.
Vad..hozd már meg a döntést, és ahogy kötelezted bondyt a képek levételére, most kérd meg tegye őket vissza. 
Szerintem értékelni fogjuk azt a lépésed is.:))

Más. Maked, te miért nem indultál a bírói címért? Szerintem te is megfeleltél volna.

zsika
maked#152006-06-21 02:07:46
Szia Vad!

1. A fórumod elnevezése: mit hogyan szeretek lányok? Az alatta lévő kibontással kicsit ellentétben van. Mindig a fránya nyelvtanig jutok vissza. Valahogy mindig sántít a dolog. Ha Te, mit hogyan szeretsz megkapni arra csak Te tudsz válaszolni. Ha a lányoktól kérded akkor is kicsit sántít akkor a kérdés hiányos. Szerintem javítsd és lesz érdemi hozzászólás is.

2. A bíróvá választásod történelmi tény, Azt, hogy hogyan éljük meg majd kiderül. Itt sokan ismerik egymást személyesen is. Ennek ellenére nem nagyon zavarja, hogy a feltett képei valósak vagy csak a vágyait fejezik ki. Az egyébként valós képeknek tűnőt, hogy ellenőrződ?

Üdv, Maked
zsu63#142006-06-20 13:58:08
Még valami!

Keress meg:)
zsu63#132006-06-20 13:52:04
Szia Vad:)))
Nekem semmi kifogásom az ellen,hogy bíró vagy.Tényleg nincs.
De. Te a mi negyedünk bírája kell legyél. Az a dolgod, hogy értünk legyél, ne ellenünk. Mit foglalkozol te más bírákkal? Amióta idejárok jó volt bondy reglapja.. Próbáld meg te is értékelni. 
Ha bármivel kapcsolatban kételyeid vannak, keress meg bennünket.. gondolom nyilvánvaló, kik törődnek a negyeddel. 
Vagy ne szégyelj tanácsot kérni dom001-től. Soha nem szégyen kérdezni..Biztos vagyok benne, hogy szívesen osztja meg veled tapasztalatait.
És mégegyszer. Semmi bajom veled. Nem te tehetsz arról, hogy más nem indult, a lehetőség adva volt.
A munkádhoz sok sikert, és kitartást kívánok.
De VELÜNK és soha ne ELLENÜNK legyél.!!!!!

Zsu
bogihu#122006-06-20 13:25:39
Válasz a(z) 10-es üzenetre:

Vad!

Na ez az amiről beszéltem: Nem ismered a saját negyeded lakóit, de ahogy kiveszem a soraidból nem is akarod megismerni Őket még bíróként sem: "én ott vagyok a negyedben csak olyanokkal csevegek akik rám katinttanak vagy hasonló a vágyai."
Irtad a hsz-edben.
Az, hogy én mit is akarok valójában,aki ismer, tudja és nem csak a BDSM negyedben.
Egyébként világosan rá van íeva a reglapomra, hogy a Párommal vagyok itt, és nem keresek senkit!
És hogy akkor miért rontom itt a levegőt?
Mert itt vannak a barátaim, akiknek köszönettel tartozom, a kedves szavakért, a barátságukért és azért, hogy a mai napon nem szüntem meg létezni eropolisban!
Köszönöm.............:)))

Bogi
joco#112006-06-20 12:53:55
Igen  vad0506 elolvasva a hozzászólásokat ugy érzem a lányoknak ígazuk van és nem alaptalanul, véletlenűl vannak Rád és tetteidre felháborodva! Indokom: mivel én magam és a lányok is többnyire már  VETERÁNNAK számítanak itt EROPOLISBAN és a FÓRUM-oldalakon is és Te még nagyon kevés ideje vagy közöttünk az hogy biró lettél még nem jogosít fel arra hogy felrúgd a rég bevált jó szabályokat!  és a veterán fórumozok ha végig olvasod a többi oldalakat is rájösz tudják mik a játékszabályok!
Nem kioktatni akartalak de ugy érzem hogy kormnál fogva és már több mint egy éves tagságom mellet megengedhető volt a véleményem kinyílvánitása és remélem és elvárom mint biró TE most nem fogsz irányomba szakcionálni!!??  Én továbbra is maradok szűrke eminenciása a fórum oldalaknak  és résztvevője EROPOLIS-VÁROSÁNAK életében !!! Mert itt nagyon sok kedves barátot és ismeretséget szereztem holott én nem szex-partnert keresek!!!  és kivánom Neked hogy Te is legalább olyan kedvelt és sikeres tagja legyél EROPOLIS- városának!!!
vad0506#102006-06-20 08:32:43
Hi!

Mégegyszer ne haragudjatok, amit tetttem nem saját akaratomből tettem. Beszéltem 1-2 bíróval akik azt mondták ebben ők nem tudnak nekem segíteni. Tehát!
Legyen ami volt mielőtt itt megkavartam mindent(ENGEM NEM ZAVART, TÖBBEN KÉRTÉK EZT TŐLEM AMIT TETTEM)! Mindenki tegyen fel olyan képpet amilyet akar! Csak 1 elvárássom lenne, mégpedig a kép allá írjátok alá, hogy ez 1 vágy vagy valami hasonló megnevezés. Ok? Ezzel szerintem mind két oldal kvit lehetne. 
 Ezuton is kérek mindenkitől elnézést akit megbántottam!
 Nem ismerem a Bondysamut biztos jó ember ő is de neki is megkellet érteni!
 Egyébbként folyamatosan szoktam lenni a szobában csak nem tűntem fel eddig nektek, mert én mindig figyelembe veszem a kéréseket.Pl bigi:"ja és utálom ezt a rendszert... mert nem értem hogy miért nem lehet beírva hogy NEM KERESEK SENKIT és látható, hogy ki vagyok egyidőben???.
 Vagy Bogihu nem írtál semmit a regglapra így nem tudom mit is akkarsz valójában. Nem bántani akkartalak Titteket hanem értetni, hogy én ott vagyok a negyedben csak olyanokkal csevegek akik rám katinttanak vagy hasonló a vágyai.

Üdvözlettel: Vad
bigi#92006-06-19 20:49:43
Sziasztok!

Nem igazán mondanám megválasztásnak, ha 1 jelölt van és egy ekkora negyedben 11 ember szavaz... ezt én inkább annak nevezem, hogy a legtöbben igyekeztek távol maradni... 

és azt hiszem a többség tényleg azért, mert hogy adjon bárki is bizalmat vkinek, akivel soha 1 szót sem váltott, aki nem szokott írni a fórumba, és a chaten sem beszélgetett még Vele senki.

igen vannak itt szabályok... és a bírók dolga betartatni... de nem az is a bírók dolga, hogy a negyed érdekét képviseljék? És hogy a negyed életét segíték... azzal, hogy a fórumokat és a chateket és a közösségépítést támogatja?

Amiben elég rossz hatással van, ha a destruktív és csak kötekedési szándékú írások és beírók vígan élnek, míg a beszélgető, társkereső tagok nem tudják képekkel kifejezni a vágyaikat, és az sincs megoldva továbbra sem, hogy a nem keresők de beszélgetni továbbra is ide járók adatlapja látható legyen, vagy épp a több negyedben otthon levők mind2 negyedet fel tudják adatlapjukon tüntetni, vagy a párban keresőknek módja legyen párként és egyénként is jelen lenni... (hogy csak pár égető problémát említsek)

De azt hiszen ezeket a gondokat nem is lehet egy pár hetes reggel átlátni, vagy úgy, hogy vki csak néha beleolvas a fórumokba... ezt az látja át, aki sokat van itt, vagy legalább régóta passzív tag.

Bigi
bogihu#82006-06-19 19:17:15
Válasz a(z) 7-es üzenetre:

Vad!

Hogy mi is valójában egy biró feladata csak sejtem, de azt  bizton állitom, hogy nem az, hogy eropolis tisztességes polgárait cseszegesse!
Az, hogy magadat jelölted, ismétlem jelölted a bírói posztra, az egy dolog,bárki megtehette volna.
Az, hogy rád szavaztak, hát igen : nem volt kire másra. Én épp ezért nem szavaztam.
Nem szavaztam, mert nem tehetem ezt meg azért, mert nem adhatok bizalmat egy olyan embernek akit nem ismerek, akit még soha nem láttam beszélgetni sem a bdsm negyedben sem a belvárosban. De nem,hogy beszélgetni nem, még csak köszönni sem.( hiába, ez a mániám mostanában ).
Nem állitom, hogy nem lesz egyszer jó bíró belőled, csak azt, ha igy folytatod, tuti hamar összegyülik az a tiz pont a lemondásodért.
Visszatérve a tisztességes polgárokhoz!
Bondysamu ősidők óta tisztességes polgára eropolisnak, kedves jóravaló ember, aki a kutyának sem ártott soha!
Téged miért zavart az, hogy a képek amiket az albumába feltöltött kifejezik a vágyait?
Szerintem senki nem gondolta, hogy samut ábrázolják...
De ha már itt tartunk szerintem senki nem gondolja rólam se, hogy egy kék szinű rózsa vagyok:)))
De, ha nem tetszik, tiltsd le, ugysem tetszik a szine Makednek sem:))))
Szóval megértem azokat az embereket akik eltüntek innen.Sajna ebben a negyedben tisztességes emberként nem lehet érvényesülni.
Hát erősen meggondolom, hogy befizetek-e még egy zöldségre a holnapi nap folyamán!

És végül, egy jó tanács!
Ha jó biró akarsz lenni, ismerd meg a negyeded lakóit, ugy ahogyan Dom is teszi, mielőtt itéletet mondasz ki felettük!
Mert egy jó birónak az lenne a feladata, hogy összetartsa az embereket, nem az, hogy elűzze innen.

Üdv:

Bogi
vad0506#72006-06-19 18:24:41
Szia Zsu!

Nem szívből teszek amit teszek ez a feledatom! Többen kerestek azzal, hogy nem saját képpekel hírdetik magukat és tegyek ezért valamit a Bírónak választottam magamat. Kezdem már érteni , hogy miért csak egyedül indultam a választáson! Te is?
Egyébbként tárgyalok a többi bírokkal hogy nálunk máskép legyen. A mi negyedünkbe fogadják el , hogy a vágyainkat mutassák be a képeink. De ha nem fogadják el akkor muszály vagyok folytatni a többiek érdeke véget akik azt szeretnék , hogy a valós képet lássák az illetőről. 
Ha nem tetszik nektek amit csinálok akkor ha 2 hétten belül 10 fő ír ide nekem hogy lemondjak akkor fejjet hajtok és megteszem.

Üdvözlettel: Vad!
zsu63#62006-06-18 17:57:53
A(z) #6 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
zsu63#52006-06-18 17:56:17
A(z) #5 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
zsu63#42006-06-18 17:54:34
A(z) #4 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
zsu63#32006-06-18 09:27:07
:)))) Csak kiegészítés képp: szeretjük, ha reagálnak a megszólalásainkra. Részlet kérdés, miként, mivel, hogyan? :))))
zsu63#22006-06-06 21:07:42
Sziasztok.
Előszöris rossz a cím.... Vagyis..fogalmam nincs Te mit hogyan szeretsz. Ha úgy kérdezted volna: 
    
         Mit, hogyan szerettek lányok?

Hát igen.. erre már lehetne írni.
És természetesen csatlakozom jocohoz.Igenis szeretjük, ha kényeztetnek bennünket.. sőt, ha kielégítenek.. De szeretjük a vadabb dolgokat is.
Lehet, hogy nem véletlen kerültünk a BDSM negyedbe? :))
joco#12006-04-25 14:23:39
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/6053.jpg
HOGY MIT SZERETNEK A LÁNYOK? Hát azt ha kellően kényeztetik és kielégítik őket! Vagy tán NEM HŐLGYEIM most ide leírhatjátok és mi aszerint fogunk cselekedni ezt megigérem férfi társaim nevében is!!!!

[1-24]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3830BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba111101Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1220Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba710Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba6980Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5360Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba200Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3260Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.